Promo

Nauči web dizajn, programiranje, izradu video igara i aplikacija ili digitalni marketing – LEVEL UP

Više od 600 Nišlija se odlučilo za ovaj korak pri promeni karijere

IT stručnjaci trenutno su najtraženiji i najplaćeniji kadar kako u Srbiji tako i u svetu, ako je suditi po trendovima to će tako ostati i narednih godina. Promena karijere ili nadogradnja znanja i veština danas su na dohvatu ruke, potrebno je samo da odlučite i prijavite se na neki od kurseva niške škole programiranja LEVEL UP.

Mnoge Nišlije su se poslednjih godina odlučile za korak prekflaifikacije, jer je pandemija donela nove tendencije i povećanu upotrebu računara i digitalnih medija. Mnoga poslovanja skoro u potpunosti prešla su na socijalne mreže i internet. Ako želite uspeh, sigurnu i dobru zaradu morate da pratite trendove i budete tamo gde je većina ljudi, a globalno većina je danas na digitalu.

Ono što vam je potrebno su praktična i lako primenljiva znanja, koja u niškoj školi LEVEL UP polaznici dobiju za svega nekoliko meseci obuke. Na samom početku kursa kreće se od osnove a stiže do prvih praksi i zaposlenja, koja uslede i pre samog završetka obuke.

“Svi današnji programeri su se nalazili u istoj sitaciji kao i Vi sada, u nedoumici da li da povuku drastičan korak u karijeri – uzmi stvar u svoje ruke. Znajući da programiranjem može da se bavi svako ko to zaista želi i ko je spreman da uči i napreduje, krenuli su u osvajanje novih znanja. Nije lako ali je interesantno i brzo se uči. Najbolji deo je taj što svoj rad možete sutra pristojno i da naplatite, što nije slučaj sa drugim poslovima u Srbiji”, kažu predavači iz škole Level Up.

Dilema je u početku koji kurs izabrati, web dizajn, web programiranje, izrada video igara ili mobilnih aplikacija…ali jedno je sigurno, koji god kurs da odaberete većina su jako traženi tako da ne možete mnogo da pogrešite. Savladavanjem jednog, lakše se usvajaju i znanja vezana za druge kurseve, na taj način bićete spremni za bolju ponudu kada su vaše usluge i znanje u pitanju.

Ukoliko mislite da programiranje ipak nije za vas, mozete da zaradite skoro iste novce školavanjem za marketing menadžera. Saznajte zašto digitalni marketing prestiže sve druge vidove oglašavanja i zašto će oglašavanje na internetu biti od presudne važnosti za poslovanje kompanija ubuduće.

Prvi važan korak jeste izbor konkretnog zanimanja za svoju IT karijeru. Ako ne znate kako sami da odaberete  u odluci će vam pomoći programeri škole LEVEL UP, koji će razgovorom i savetom da pomognu da prepoznate sebe u budućnosti.

Već godinama unazad informacione tehnologije su oblast u kojoj se najlakše dolazi do posla i dobre zarade. Nemojte da propustite priliku da učinite sve što možete za sebe i obezbedite dobru zaradu.

Vise o informacijama o skoli i kursevima na www.levelup.rs

Škola programiranja, dizajna i internet marketinga LEVEL UP od oktobra 2013. godine do danas zauzela je vodeću poziciju među školama ovog tipa u Srbiji. Svojim idejama i vizijama, neprestanim napredovanjem i usavršavanjem kako zaposlenih tako i polaznika, škola opravdava svoj naziv. Polaznicima nude efikasna, lako primenljiva znanja i veštine kroz pažljivo osmišljene najnaprednije kurseve.

FACEBOOK + INSTAGRAM

LEVEL UP
Svetozara Markovića 5/2, Niš
(018) 250-384,
(062) 343-526
info@levelup.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com