KulturaZabava

Nastupom Nemanje Nikolića počinje “Medijanino kulturno leto 2021”

“Medijanino kulturno leto 2021”, koju Gradska opština Medijana tradicionalno organizuje u parku Sveti Sava, biće održana od 10. do 12. avgusta 2021. godine.

Trodnevni muzički program ovogodišnjeg „Medijaninog leta“ biće otvoren 10. avgusta 2021.godine, nastupom Nemanje Nikolića.

U nastavku kulturnih dešavanja, 11.avgusta 2021. godine, nastup će imati grupa Neverne bebe, dok će 12. avgusta 2021. godine, posetioci moći da uživaju u pesmama Amadeus benda i vatrometu, koji će povodom zatvaranja manifestacije, biti priređen.

Planirano je da koncerti počnu u 21 sat i traju do 22 sata i 45 minuta.

Prateća manifestacija ovogodišnjeg kulturnog leta u Medijani, je dečiji program koji počinje u 18h i traje do 19h, kada će našim najmlađima biti deljene knjige, Zbornik radova sa 12. Medijaninog festivala Dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu.

Trodnevni dečiji program biće ispunjen radionicama slikanja i učenja starih zanata, kao što je heklanje nakita, origami, izrada specijalnih bojanki, oslikavanje magnetića. Mališani će svoje radove moći da ponesu sa sobom.
Prošlogodišnja manifestacija „Medijanino kulturno leto 2020.“ nije održana zbog aktuelne epidemiološke situacije izazvane virusom kovid-19.

Nadamo se da ćete i ove, kao i svih prethodnih godina, biti sa nama i da ćete biti deo ove tradicionalne manifestacije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com