Društvo

Nastavljeni radovi na izgradnji i rekonstrukciji ulica u svim gradskim opštinama (VIDEO)

Pripremnim radovima u Geteovoj ulici u GO Pantelej počela je građevinska sezona, a na teritoriji svih pet gradskih opština gradi se i rekonstruiše putna infrastruktura u skladu sa zajedničkim dogovorom rukovodstva Grada i građana tokom prijema i u okviru karavana.

Geteova ulica, dugačka oko 430 metara dobiće prvi put asfalt i trotoare, a osim ove, u planu je rekonstrukcija ulice Petra Balje koja se takođe nalazi na teritoriji GO Pantelej, kao i asfaltiranje glavne ulice u Sićevu i Кraljevića Marka u Niškoj Banji, rekonstrukcija ulice Vladimira Vukadinovića u Gornjem Međurovu, Čajetinska i ulica Dragoljuba Đorđevića u opštini Crveni Кrst, kao i radovi u parku kod Pravnog fakulteta i trotoaru u ulici Vojvode Mišića u centralnoj gradskoj opštini Medijana.

Zoran Prokić, v.d. direktora Direkcije za izgradnju Grada naveo je da je sprovedena imovinsko-pravna regulativa istakavši da će tokom ove sezone izgradnja, rekonstrukcija i održavanje putne infrastrukture biti podjednako zastupljeni na čitavoj teritoriji Grada.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com