Kultura

Narodno pozorište obeležilo slavu – Aranđelovdan

Niško Narodno pozorište obeležilo je danas svoju slavu – Sveti arhangel Mihailo, a svečanom sečenju kolača prisustvovali su glumci i ostali zaposleni u pozorištu, čelnici Grada Niša i gradskih opština, kao i prijatelji niškog Narodnog pozorišta. Obred rezanja kolača obavio je Vladika Niški , gospodin Arsenije.

Direktor Pozorišta Spasoje Milovanović zahvalio je svim prisutnima koji su došli da podele radost slavskog veselja sa zaposlenima u Pozorištu i svim prijateljima koji su u niškom hramu kulture prisustvovali rezanju slavskog kolača.

Posebno je zahvalio Vladiki Arseniju.

“Vladika Arsenije je ovde sa nama, da nam uputi blage reči , da se svi okrepimo i osnažimo, i da u zdravlju i veselju i u dobrobiti nastavimo da slavimo Svetog arhangela Mihaila”, rekao je Spasoje Milovanović.

Vladika Arsenije se zahvalio svima koji su došli da zajedno obeleže slavu Narodnog pozorišta , ali je i vernicima koji danas slave čestitao Aranđelovdan.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com