Politika

NARODNI POSLANIK SNS MILOŠ BANĐUR NA SVOM FACEBOOK PROFILU: Za svoju stranku, u svome gradu, ne postojimo!

Da u Srpskoj naprednoj stranci u Nišu postoji razdor, odavno se zna, ali oni do sada to javno nisu nigde saopštavali. Na pitanja novinara odgovarali su da je sve u najboljem redu i da svi rade sa istim ciljem. Međutim, objava narodnog poslanika, a doskorašnjeg zamenika gradonačelnika Miloša Banđura na svom fejsbuk profilu to demantuje. Da on nije usamljen u tom mišljenju pokazuje i veliki broj lajkova funkcionera stranke i članova koji su na rukovodećim pozicijama u javnim preduzećima i ustanovama u gradu. Podršku ovaj narodni poslanik dobija i u vidu komentara.

Banđur je podsetio svoje pratioce da je ova partija pre devet godina stvarala pobedu. Oni koji su se borili tada, danas prema njegovim rečima, svom gradu nisu potrebni.

“Pre ravno devet godina, u četvrtoj godini stranačkog rada stvarali smo pobedu! Bio sam jedan od organizatora ovog predizbornog skupa. Pamtim, kao juče da je bilo!

Danas, prvoborci nikom nisu potrebni! Za svoju stranku, u svome gradu, ne postojimo! Danas, mojoj su partiji potebniji oni koji su učestvovali u svim vlastima od 2000-te do 2012-te. I tu nema laži i prevare. Pogledajte kadrovski sastav gradske valsti u Nišu danas i pomislićete da ste u 2010-oj godini.

Oni protiv kojih smo se borili, perjanice su partije i izvršne vlasti danas, baš kao u vreme dok smo im bili opozicija.”, napisao je Miloš Banđur.

Da ovo ne misli samo Miloš Banđur govore i lajkovi i komentari na ovu objavu. Tako je njegovo mišljenje podržao svojim lajkom i poverenik Srpske napredne stranke u Nišu Zvezdan Milovanović, ali narodni poslanik Vladica Maričić. Tu su i gradski odbornici, savetnici direktora, takođe bivši zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković. On je čak i upozorio Banđura.

Ovo je samo jedan od komentara podrške. Članovi SNS-a uglavnom su svom stranačkom kolegi čestitali na hrabrosti, podsećali da su pre devet godina imali poštovanja jedni prema drugima, da su bili čisti naprednjaci, a da su im sada stranku preuzeli preletačevići.

“Sve što je vredno oterano je, ili su se ljudi sami povukli”. Nadam se da ćemo se dozvati pameti i vratiti našu decu i očistiti stranku od kukolja”, komentarišu prijatelji Miloša Banđura, takođe jedni od osnivača Srpske napredne stranke.

Razočarani Naprednjaci predviđaju da će zbog ovakve situacije stranka da im se raspadne.

Banđur se svojim istomišljenicima zahvalio.

Niške Vesti su pokušale da dobiju odgovore od informativne službe Spske napredne stranke u Beogradu. Na mejl niko još uvek nije odgovorio. Kakva je situacija u niškom odboru nismo uspeli da saznamo ni od poverenika Zvezdana Milovanovića. Na naše pitanje da prokomentariše istupe na društvenim mrežama narodnog poslanika Miloša Banđura gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski samo je kratko odgovorila da nema vremena da komentariše ovakve stvari.

Parlamentarni izbori u Srbiji biće održani zajedno sa predsedničkim i izborima za Grad Beograd na proleće 2022. godine. Da li su ovakvi istupi na društvenim mrežama način da budu primećeni osnivači stranke, ili je u pitanju samo još jedan rat unutar SNS-a vreme će pokazati. Bilo kako bilo, cilj je isti, borba za foteljom za koju će morati najpre da se bore unutar svoje partije, a onda i protiv političkih protivnika.

https://www.facebook.com/milos.bandjur/posts/10225874557392916

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. More svi iz stranke i svi preletači u Aleksinački rudnik pa se dole ujedinjujte sa krampom u ruci sledećih 40 godina!. Svima je jedino stalo kako da se dočepate da budete na državni kazan i da što više ojadite narod a sebi pribavite korist, da obezbedite unučiće. More, marš bre!

  2. Шта је, Банћурко? Криво ти што ти ниси постао крадоначелница??
    Лепо каже Пера- све вас треба у Алексиначки рудник па да копате наредних 40 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com