DruštvoVideo

NAJVIŠE GRADSKO PRIZNANJE KLUBU PRIVREDNIKA “NAISSUS”: Novac od nagrade privrednici daju za izgradnju statue patrijarhu Irineju (VIDEO)

Jedan od laureata najvećeg priznanja Grada Niša, Nagrade 11. januar je i Klub privrednika Naissus.

Кlub privrednika „Naisus“ Niš sastavljen je od 30-ak kompanija koje rade više od 20 godina. Ove kompanije zapošljavaju više od tri hiljade radnika, ostvaruju ukupan prihod veći od 220 miliona evra, od čega koristi ima kompletna društvena zajednica. Činjenica da su ovi privrednici do sada uložili više od 150 miliona evra u kompanije koje posluju na ovim prostorima, potvrđuje njihovu rešenost da i u budućnosti plaćaju porez i zapošljvaju stučne radnike na teritoriji Grada Niša, navedeno je u obrazloženju Komisije za dodelu nagrade.

 

Dragan Milošević, predsednik Kluba privrednika “Naisus”

„Nema ništa lepše nego kada vidite da vrednosti za koje se zalažete postanu prepoznate i važne. Preduzetništvo je način života i najkomplikovanija avantura koja ujedno i najviše praća. Dodela Nagrada 11. januar predstavlja krunu dosadašnjeg poslovanja, ali i obavezu da budemo još aktivniji. Očekujemo da zajedničkim snagama Klub privrednika „Naissus“ učinimo okosnicom privrede jugoistočne Srbije.

Kao ostvareni ljudi u poslovnom i privatnom smislu, članovi Kluba su zagovornici i velikog broja humanitarnih akcija. Pandemija je pokazala koliko smo pojedinačno ranjivi, koliko je teško poslovati, ali koliko je važno razvijati sopstvene potencijale. Klub privrednika čini 30 kompanija i preko 3.000 zapošljenih, ovo jeste nagrada Klubu privrednika, ali i celoj privredi našeg regiona. Novac od Nagrade biće preusmeren Eparhiji niškoj, kao znak početka realizacije projekta izgradnje statue patrijarhu Irineju, koji je 35 godina službovao u Nišu“, kazao je Dragan Milošević, predsednik Kluba privrednika.

Nagrada je niškim privrednicima, po tradiciji, uručena 11. januara, na dan oslobođenja Niša od Turaka.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com