Sport

NAJVEĆI TRANSFER jednog fudbalera Radničkog – Ranđelović prodat za 550.000€

FK Radnički objavio detalje transfera Lazara Ranđelovića u Olimpijakos!

Od dolaska nove uprave, na čelu sa predsednikom sa zamrznutom funkcijom Ivicom Tončevom, klub je svakodnevno rastao, a u prilog tome govori i najnoviji transfer Lazara Ranđelovića u najtrofejniji klub u Grčkoj.

Mladi reprezentativac Srbije prodat je grčkom velikanu za cifru od 550.000 evra, što je do danas najveći transfer jednog fudbalera Radničkog.

Pored finansijske dobiti, naš klub će u vidu pozajmice, imati na raspolaganju talentovanog Ranđelovića i narednih godinu dana, s tim što je prema ugovoru Radnički obavezan da za taj vremenski period plaća Ranđelovića. Do realizacije finalnog dogovora između Radničkog i Olimpijakosa došlo je uz posredstvo BORLAN SPORT MENADžMENTA.

Ranđelović je svoju fudbalsku karijeru započeo u rodnom Leskovcu, gde je nastupao u mlađim kategorijama lokalne Sloge, zatim 2015. prelazi u srpskoligaški klub Jedinstvo iz Bošnjaca i Radan iz Lebana. Početkom 2017. Godine Ranđelović je posle uspešne probe potpisao svoj prvi profesionalni ugovor sa FK Radnički.

Nakon toga, ustupljen je prvoligašu Dinamu iz Vranja, za koji je zabeležio 26 ligaških nastupa i 9 pogodaka, doprinevši na taj način plasmanu Dinama u Superligu Srbije.

Na startu tekuće sezone u Superligi Srbije Ranđelović se izborio za status prvotimca, upisao šest nastupa i postigao jedan gol. Igrao je i u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Makabija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com