Društvo

Najuspešniji tim na Ekonomskom fakultetu dobio nagrade od Gradske opštine Medijana

Takmičenje za učenike srednjih škola sa juga Srbije, pod nazivom ,,Case Study Face The Challenge Junior" na Ekonomskom fakultetu u Nišu, završeno je dodeljivanjem nagrada najuspešnijem timu.

Nagradu najboljem timu koji je došao do najkompletnijeg rešenja, u svojstvu domaćina opštine na kojoj se nalazi fakultet i veliki broj srednjih škola iz kojih dolaze takmičari,  na Ekonomskom fakultetu, uručila je  članica Veća Gradske opštine Medijana, Maja Živković.

Pre dodele nagrada timovi su prezentovani žiriju .

Ovogodišnji učesnici takmičenja bili su timovi iz Ekonomske škole Niš, Pravno-poslovne škole, Gimnazije Bora Stanković i tim iz Ekonomske škole Leskovac.

Junior takmičenja za srednjoškolce ,,Case Study Face The Challenge Junior” održavaju se sa ciljem da budući akademski građani niškog Univerziteta, dobiju realan prikaz problematike privrede i uvid u ekonomsku profesiju, organizuju Studentska Asocijacija Nova i Studentski parlament Ekonomskog fakulteta u Nišu.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com