Društvo

Najpopularniji beogradski party brend stiže u Niš – 2000Late

Jedan od najpopularnijih beogradskih party brendova, poznatiji kao 2000Late, a koji čine Eva Škorić i Matija Ilić, stiže večeras prvi put u Niš, pravo u klub Troy! Nakon velikog modnog comeback–a u vidu čokera, kariranih košulja i sličnih asesoara karakterističnih za ranu dekadu 2000. čuveni DJ dvojac bio je inspiran da “iskopa” svoje stare CD–ove, presliša se gradiva iz tada popularne strane, ali i domaće zabavne, pop muzike i osnuje 2000Late.

Reč je o platformi naširoko poznatih žurki hitova iz ove muzičke ere na kojoj su takođe gostovale i domaće muzičke zvezde poput Kneza, Juice-a i Moby Dick-a.

Sama ideja za žurku nastala je iz radijske emisije na kojoj su zajedno radili kao studenti Fakulteta dramskih umetnosti. Klasa u kojoj su studirali, krajem 2015. godine, dobila je priliku da uređuje program FIST radio stanice. Ukazao se jedan slobodan termin, i Eva i Matija odlučili su da uskoče bez ikakvih očekivanja, nesvesni pravca u kojem će njihova ideja da ode. Ispostavilo se da je upravo emisija 2000Late bila odskočna daska ka žurkama koje broje više od 5000 ljudi.

Namenjen publici “od 7 do 77” godina, 2000Late je za kratko vreme postao sinonim za provod koji karakteriše pozitivna atmosfera i ljudi koji jednoglasno pevaju svaku pesmu nastalu u periodu između 2000. i 2008. godine.

Nastupali su u nekoliko poznatih beogradskih klubova poput kluba DOT, Barutane, Hangara, a predstoji im i nastup kao predgrupa svetskoj zvezdi Šon Polu, 22.05. u Beogradu. Dva puta do sada ugostila ih je novosadska publika u klubu The Quarter, a u petak, 18.05.2018. Nišlije će imati priliku da se po prvi put vesele uz njihov set stranih hitova i zabavnjaka u klubu Troy s početkom u 23h.

Organizatori su ovom prilikom odlučili da obraduju sve ljubitelje ove muzike i poklone im 10×2 karte za žurku za koju se uvek traži ulaznica više. Prvih desetoro koji se jave u komentaru na FB objavi i pošalju svoje podatke (ime, prezime i datum rođenja) dobiće po dve karte za žurku koja se pamti.

Karte se mogu nabaviti i na ulazu u klub, po ceni od 300 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com