Servisne

Naissus Niš: Zbog kvarova na mreži prekid vodosnabdevanja u Gornjoj Vrežini i na nekoliko lokacija

Došlo je do više kvarova u naselju Gornja Vrežina. Zbog popravke oštećenja biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u ovom naselju od 9 do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.


Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u vikend naselju Berčinac. Zbog radova na popravci kvara mogući su prekidi u snabdevanju vodom za korisnike u ovom naselju i selu Berčinac do 15 sati nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.
Došlo je do kvara na priključnoj vezi u Donjoj Vrežini, u ulici Skopskoj ispred broja 6. Zbog popravke oštećenja moguć je prekid u snabdevanju vodom u istoj ulici do 15 sati nakon čega se uspostavlja redovan sistem vodosnabdevanja.

Nastalo je obimno curenje na priključnoj vezi u selu Lalinske pojate, u njivi prema crkvi. Zbog popravke kvara na priključku za crkvu moguć je prekid u snabdevanju vodom za žitelje ovog sela do 15 sati nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

ZBOG VELIKOG KVARA NA MREŽI U PETAK NASTAVAK RADOVA U ULICI 25. MAJA U NASELJU RATKO JOVIĆ

Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u ulici 25. maja u naselju Ratko Jović. Zbog popravke velikog oštećenja biće u prekidu snabdevanje vodom za korisnike u ovoj ulici od 8 do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com