Servisne

Naissus Niš: Prekidi u vodosnabdevanju zbog radova

Ekipe JKP “Naissus” danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulicama: ul. Marina Držića, Jelašnica – ul.Kralja Milana, Nas.Šljaka – ul.Sitnička,ul. Ljube Nenadovića, ul.Filipa Filipovića, ul.Beogradska.

ZBOG KVARA NA MREŽI U JELAŠNICI PREKID VODOSNABDEVANJA NA VIŠE LOKACIJ

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Jelašnici, u ulici Kralja Milana, kod broja 2. Bez vode su korisnici u višim delovima Jelašnice, Niške Banje, Proseka i Suvog Dola.

Kako je u pitanju magistralni cevovod većeg prečnika, radovi će da potraju tokom dana nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Za vreme dok traju radovi obezbeđene su dve autocistrne sa pijaćom vodom. Jedna će da kruži na lokacijama Niška Banja i Suvi Do, dok će druga biti stacionirana u višim delovima Jelašnice.

ZBOG KVAROVA NA MREŽI PREKID VODOSNABDEVANJA
U NASELJU“ŠLJAKA“ I NA JOŠ NEKIM LOKACIJAMA

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u naselju“Šljaka“, u Sitničkoj ulici, ispred broja 1. Zbog radova biće povremenih prekida u snabdevanju vodom za žitelje ove ulice do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Obavljaju se radovi na popravci priključne veze u ulici Ljube Nenadovića, ispred broja 21. Usled popravke kvara biće povremenih prekida u snabdevanju vodom za korisnike ove ulice do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Izvode se radovi na popravci priključne veze u ulici Filipa Filipovića, ispred broja 58. Zbog radova biće povremenih prekida u snabdevanju vodom za žitelje ove ulice do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com