Servisne

Naissus Niš: Prekidi u vodosnabdevanju zbog radova

Ekipe JKP “Naissus” danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulicama: Nas: Šljaka; ugao ul. Lipovačke i Sitničke,ul. Rentgenova,ul. Slaviše Cekića,N.Banja – ul.Vuka Karadžića,Gornja Toponica prema Berčincu – ( njiva detelina ).

 

Prethodne večeri došlo je do kvarova na vodovodnoj mreži u naselju“Šljaka“, na uglu Lipovačke i Sitničke, kao i u ulici Slaviše Cekića ispred broja 7. Zbog radova na popravci oštećenja u prekidu je snabdevanje vodom za žitelje ovog naselja do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Obavljaju se radovi na popravci priključne veze i servisnog ventila u Rentgenovoj ulici, ispred brojeva 4 i 31. Usled popravke kvarova biće povremenih prekida u snabdevanju vodom za korisnike ove ulice do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Izvode se radovi na popravci kvara na vodovodnoj mreži u Gornjoj Toponici, prema Berčincu (kvar je u njivi). Zbog radova nema zatvaranja vode.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com