Servisne

Naissus Niš: Prekidi u vodosnabdevanju zbog radova

Ekipe JKP “Naissus” danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulicama: Ul.Proleterska (Medosevac), ul. Nišavske Gradine, ul. Mileta Đurđanovića (Popovac), Dolac (pružni prelaz), između sela Berčinac i Paljina;

Ekipe će u okviru planskog održavanja kanalizacione mreže danas raditi u ulicama: Ul. Gorička, ul. Ozrenskog Partizanskog Odreda, ul. Trebinjska, ul. Episkopska;

Ekipe JKP “Naissus” rade na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži u selima Berčinac i Popovac. Usled ovih radova predviđeni su prekidi u vodosnabdevanju korisnika do 15 sati.Danas 23. maja ekipe JKP “Naissus” rade na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži u selu Berčinac I Popovcu. Usled ovih radova predviđeni su prekidi u vodosnabdevanju korisnika do 15 sati.

Voda u selu Supovac i vikend naselju Kitice je ispravna za piće.

Nakon otklanjanja havarije na vodovodnoj mreži i ispiranja iste u selu Mezgraja ekipe JKP “Naissus” pristupile su ispiranju vodovodne mreže i tada su korisnici u selu Supovac i vikend naselju Kitice imali tehničku vodu.

Laboratorijska kontrola i provera koja je sprovođena ovih dana potvrdila je ispravnosti vode.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com