Servisne

Naissus Niš: Prekidi u vodosnabdevanju na više lokacija

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Niškoj Banji, u ulici Srpskih junaka bb, na benzinskoj pumpi.

Zbog radova su mogući prekidi u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj lici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Nastavljaju se radovi na popravci kvara na vodovodnoj mreži u ulici Trg Učitelja Tase, ispred broja 5. Zbog popravke oštećenja je moguć prekid u snabdevanju vodom za korisnike u delu ove ulice (zgrade sa brojevima 1, 3 i 5) do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Dogodio se kvar na vodovodnoj mreži u naselju Ratko Jović, u ulici Svetislava Jovanovića 21a. Zbog radova na popravci havarije mogući su povremeni prekidi u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se sitem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Obavljaće se radovi na priključnoj vezi u ulici. Zbog kvara je moguć prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com