Sport

Naisa ima novog trenera

Novi trener Naise je Slavko Krnjajac, doskorašnji strateg Mladosti iz Nove Pazove. Uprava Naise je tako na ekspresan način popunila mesto šefa Stručnog štaba nakon odlaska Đorđa Teodorovića u Dubočicu iz Leskovca.

Krnjajac je dobro upoznat sa igračkim kadrom Naise i ističe da će u svakom slučaju biti neophodna pojačanja, kako bi se ostvarili zacrtani ciljevi.

“Ekipu ćemo, naravno, graditi oko postojećih rukometašica. Najpre je neophodno da im vratimo energiju i ulijemo neophodno samopouzdanje. Imamo u planu i dovođenje pojačanja, ali ćemo, u dogovoru sa Upravom kluba, videti šta je od toga realno u ovom trenutku”, u dahu saopštava Krnjajac.

Zbog zauzetosti hale „Čair“ Naisa će tek od ponedeljka krenuti u rad sa loptom, a Krnjajac ističe, da će ubrzo nakon toga znati na koga i koliko može da računa.

Cilj je da se najpre osigura opstanak u ligi, a ako se ukaže prilika, da se pokuša i nešto više od toga.

Krnjajac je ugovor potpisao na godinu i po, a pre Mladosti, radio je još u ženskom timu Crvene Zvezde i muškoj ekipi austrijskog Linca.

Upravo u Zvezdi i Lincu gradio je svoju igračku karijeru.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Greba se izboriti kod ove najgore gradske vlasti do sada za budzet u sportu, najmanji budzet imaju Niški sportisti u Srbiji, zašto deca se sve manje bave sportom, zato što se troši na ručkanje i kojekakve gluposti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com