Sport

Nagrade za najbrže devojčice i dečake u klizanju

Na takmičenju u brzom klizanju koje je bilo otvorenog tipa za svu decu grada Niša, a u organizaciji SU “Extreme”, učestvovalo je 25 devojčica i dečaka, a najbolji među njima osvojili su priznanja.

U kategoriji devojčica do 6 godina pobedila je Marta Branković, druga je bila Lola Ignjatović a treća Danka Stanković. Kod dečaka u istoj kategoriji pobedio je Filip Antić.

U kategoriji devojčica do 8 godina pobedila je Darija Antić, druga je bila Maša Stanković a treća gošća iz Pirota Tea Petković.
Foto: SU Extreme
U kategoriji devojčica uzrasta do 12 godina, prva je bila Mitra Branković, drugo mesto zauzela je Nikolija Đorđević, a treća je bila Milica Šuškalo. Kod dečaka u istoj kategoriji, prvo mesto osvojio je Petar Anđelković, drugi je bio David Antić a treće mesto zauzeo je Luka Mitić.
 
U ženskoj konkurenciji do 15 godina prvo mesto zauzela je Irena Anđelković a drugo mesto Ivana Ilić. Kod dečaka u istoj kategoriji prvi je bio Mitić Đorđe a drugi Vuk Zdravković.
Foto: SU Extreme

Takmičenje je proteklo u najboljem redu i propraćeno je zadovoljstvom i iskrenim dečijim osmesima. Mališani su poneli lepe uspomene sa niškog klizališta, a najbolji među njima i zaslužene nagrade. Bravo!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com