Sport

Mlađe kategorije “Naisa” na finalnom vaterpolo turniru

Polufinalni turnir za igrače do 17 godina (2001. i mlađi) održan je proteklog vikenda na bazenima u Nišu i Kragujevcu. U Nišu su se nadmetale ekipe u okviru grupe B, a niški vaterpolisti iz ekipe “Naisa” obezbedili su plasman u završnicu.

Plasman na fajnal-siks obezbedile su po tri ekipe iz dve polufinalne grupe, a naš tim je prošao dalje nakon dva poraza (Partizan2 7:12, Dunav 7:8) i pobede (Partizan1 10:7).

“Nadali smo se pozitivnom ishodu. Verovali smo u sebe, verovali smo da možemo. Ovo je veliki uspeh za nas. Naravno da uvek može bolje, imamo još dve nedelje do novog turnira. Radićemo kao i do sada punom parom. Pripremaćemo se taktički i tehnički i videćemo do kakvog ćemo rezulata doći” ističe trener Stefan Luković, a prenosi klupski sajt.

Sistem takmičenja je takav da se bodovi iz polufinala prenose. Pored Naisa plasman u finalni turnir izborili su Partizan 2 , Dunav, Crvena zvezda, Radnički i Spartak. 

Mladi vaterpolisti su tako još više doprineli uspešnosti niškog kluba, koji je ove godine zabeležio istorijske trenutke na “Čairu”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com