Hronika

Jedan mladić ranjen oštrim predmetom na Bulevaru Nemanjića, u centru grada drugi posečen po glavi

Mladić star 22 godine zadobio je ubodne rane kasno sinoć na niškom Bulevaru Nemanjić, posle čega je prebačen u Urgentni centar UKC Niš.

“Policija je sinoć u 22:15 dobila poziv da je lice zadobilo ubodne rane na Bulevaru Nemanjića. Policija radi na identifikaciji lica i pribavljanju više informacija o slučaju. Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo”, rečeno je Niškim Vestima.

Ovaj nemio događaj odigrao se u blizini Tržnog centra “Zona 3”. Po za sada nepotvrđenim informacijama nepoznati napadač prišao sa leđa mlađem muškarcu i zadao mu dva uboda u leđa. Mladić je prebačen u Urgentni centar UKC-a.

“Povređeni mladić I. S. rođen 1999. godine ima povrede grudnog koša. Još uvek je u odeljenju opservacije. Svestan je i stabilnih životnih parametara”, rečeno je Niškim Vestima iz UKC-a.

Drugi mladić rođen 2000. godine koji je stradao u tuči u centru Niša u skoro isto vreme kada se zbio i događaj na Bulevaru Nemanjića, takođe je završio u UKC-u.

“On je imao posekotine na glavi i nakon zbrinjavanja pušten je na kućno lečenje”, rekli su nam iz UKC-a.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Враћамо се стандардном животу. Прошла корона. Сада може дивљање мотора по Булевару, пребијање и бушење ножевима, тркање књажевачком по “споријој траци”, паркирање таксиста на самом кружном току…Полиција? Начелник? Зна ли се шта? Питам за другара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com