Sport

Mladi kajakaši Medicinara ekipno drugi uz 11 medalja

Kadeti Kajak kanu kluba Medicinar iz Niša ostvarili su veliki uspeh na Državnom prvenstvu u spustu za pionire i kadete koje je održano u Bajinoj Bašti. Oni su u osvojili drugo mesto u konkurenciji osam klubova.

Vidak Čović se u Niš vraća sa čak četiri medalje, jednom bronzanom, dve srebrne i jednom zlatnom medaljom. Najviše uspeha imao je u konkurenciji kadeta u kanuu gde se popeo na najviše postolje.

U konkurenciji kadetkinja Anja Mladenović takođe dolazi sa četiri medalje. I ona je bila najuspešnija u kanuu gde je kao i Vidak osvojila zlatnu medalju. Anja se okitila sa još dve bronzane i jednom srebrnom medaljom.

Najmlađi takmičar, pionir Nikola Živković, iz Bajine Bašte dolazi sa dve srebrne medalje. On je bio drugoplasirani u kanuu, a medalju istog sjaja osvojio je u timskoj trci sa Vidakom Čovićem i Vasilijem Jovićem.

“Vasiliju je srebrna medalja iz timske vožnje prva medalja u kajaku. Naše kajakaše u sledećih mesec dana očekuje još nekoliko važnih takmičenja.” poručuju iz kluba.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com