Politika

Miloš Milošević novi pomoćnik gradonačelnika

Gradonačelnik Darko Bulatović potpisao je rešenje o postavljenju Miloša Miloševića, doskorašnjeg gradskog većnika za novog pomoćnika gradonačelnika.

Prema rečima gradonačelnika Milošević će biti resorno zadužen za izgradnju grada.

”On je dve godine radio kao gradski većnik zadužen za izgradnju i tu je pokazao, po meni, odlične rezultate. Zamolio sam ga da nastavimo saradnju i da u budućem periodu obavlja dužnost pomoćnika gradonačelnika”, rekao je Bulatović za Nišku televiziju.

”Ono što je značajno jeste da je Milošević dao otkaz u Gradskoj toplani i da će biti angažovan isključivo na mestu pomoćnika gradonačelnika, i tu će ostvarivati svoja prava i, nadam se, uspešne rezultate za grad Niš”, rekao je gradonačelnik Bulatović.

Da podsetimo, pre nekoliko nedelja sa mesta pomoćnika gradonačelnika Niša razrešeni su prof. Dr Nebojša Ranđelović i Zoran Radenković. S obzirom da po Zakonu ova funkcija iziskuje puno radno vreme bez mogućnosti za radno angažovanje na drugom mestu, oni su odlučili da zadrže svoja trenutna radna mesta, što je i bio razlog za razrešenje.

”Time smo otklonili i primedbe nadležnih inspekcijskih organa i postupili u skladu sa odredbama pozitivnog zakonodavstva”, rekao je Gradonačelnik Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button