Društvo

Milan Ranđelović podneo ostavku na mesto načelnika KLERP-a!

Milan Ranđelović podneo je ostavku na funkciju načelnika Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte.

Ranđelović je u izjavi za TV Belle amie naveo da ostavku podnosi kako bi se izbegao eventualni sukob interesa, jer je predložen za vršioca dužnosti direktora PD „Naučno-tehnološki park Niš“ u osnivanju.

Vlada Srbije, Skupština grada Niša i Savet Univerziteta u Nišu, krajem novembra, doneli su odluku o osnivanju Privrednog društva „Naučno-tehnološki park – Niš“ doo, a za vršioca dužnosti direktora predložen je Ranđelović.

Dokumentom koji su usvojila sva tri osnivača previđeno je da ja budem vršilac dužnosti direktora PD „Naučno-tehnološki park Niš“ u osnivanju. Budući da se samo potpisivanje Ugovora očekuje naredne godine, i da bismo izbegli bilo kakve mogućnosti eventualnog sukoba interesa, ja sam danas podneo ostavku u Skupštini grada, gradonačelniku i Gradskom veću. To neće poremetiti funkcionisanje Kancelarije u narednom periodu. Budući da je sednica Skupštine grada Niša zakazana za 16. decembar, tada bi trebalo da bude imenovan novi načelnik Kancelarije za ekonomski razvoj i projekte“, rekao je Ranđelović.

Funkciju rukovodioca Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte, Milan Ranđelović je obavljao skoro 11 godina.

Za mesto vršioca dužnosti direktora KLERP-a predložen je dosadašnji sekretar Sekretarijata za investicije Dušan Radivojević.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com