DruštvoRegion

Merošinske Vesti jedini registrovani medij u opštini Merošina

City Marketing Centar bogatiji je za još jedan informativni portal. Rešenjem Agencije za privredne registre portal Merošinske Vesti zvanično su počele sa radom. Odgovorni urednik ovog lokalnog portala je Dušan Vasković, diplomirani novinar iz Merošine.

Merošinske Vesti deo su jedne velike produkcijske kuće City Marketing Centra iz Niša u čijem sastavu već dugi niz godina uspešno rade portali Niške Vesti i Srbija Vesti.

foto: Print screen sajt Agencije za privredne registre

Internet portal Merošinske Vesti zamišljen je kao medij službi svih građana opštine Merošina, u cilju blagovremenog i objektivnog informisanja, zajedničkog ukazivanja na probleme građana, ali i promociju vrednosti, kulture, običaja, prirodnih lepota i turističkih i privrednih potencijala naše opštine“-kaže urednik portala Dušan Vasković.

Velike zasluge za ideju i realizaciju Merošinskih Vesti, pored urednika, imaju direktor City Marketing Centra Oliver Paunović koji je poreklom iz Krajkovca, programeri Milan Marinković i Miloš Janković, zaslužni za izgled portala, kao i svi ostali iz tima City Marketing Centra.

Merošinske Vesti su moja davnašnja želja i jako sam srećan što smo uspeli da je realizujemo. Moji roditelji su poreklom iz Merošine, pa najlepše dane svog detinjstva vezujem za one provedene na selu. Ovaj portal je za mene i emotivno jako važan, jer ko smo, ako zaboravimo odakle smo„-kaže Paunović.

Portal Merošinske Vesti baviće se pored informisanja i promocijom opštine Merošina, problemima građana promovisanjem vrednosti i tradicije ove opštine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com