Sport

Meraklije donose bod sa Banovog brda

Radnički je u večerašnjem meču odoleo “brđanima” i u meču 6.kola Superlige Srbije podelio bodove sa Čukaričkim. Utakmica je završena bez golova.

Zanimljivo je da su u prvom poluvremenu Beograđani čak 7 puta šutirali u okvir gola ali srećom nijedan od pokušaja nije zatresao mrežu, jer je siguran prilikom intervenisanja bio golman Živković. Na pauzu se otišlo sa rezultatom 0:0.

Drugo poluvreme imalo je isti ishod, sa po par šuteva na obe strane, po 2 u okvir gola, međutim čuvari mreže bili su na visini zadatka.

Radnički nakon osvojenog boda, uz utakmicu manje, zauzima šestu poziciju sa 10 bodova, a u sredu će ugostiti Mladost iz Lučana u odloženom meču drugog kola.

6. kolo Superlige Srbije: FK Čukarički – FK Radnički 0:0 (0:0)

Stadion: FK Čukarički, Beograd

Sudije: Nenad Đokić; Nemanja Petrović, Vladimir Jovanović, Dejan Santrač.

Strelci: /

FK ČUKARIČKI: Kirovski, Bogosavac, Bojić, Đurić, Drinčić, Jovanović, Kajević, Obradović, Ožegović, Puškarić, Zorić. Klupa: Bašanović, Belić, Jovanović, Kopitović, Milojević, Mudrinski, Radić.

FK RADNIČKI: Živković, Aksentijević, Simunović, Kovačević, Arsić, Golubović, Jovanović, Pavkov, Stojanović S, Subić, Tomić. Klupa: Brać, Ivanović, Mrkić, Petrović, Stanković, Stevanović, Stojanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com