Promo

Mekane, mirisne, zlatne korice i neodoljivog ukusa – BAVARSKE KIFLE PEKARE KROASAN

Mekane, mirisne, zlatne korice i specifičnog ukusa, bavarske kifle su nešto što svi volimo. Odlične za doručak, za sendviče ili kao prilog na stolu uz druženje s prijateljima.

Imaju dugu tradiciju i kako im samo ime kaže, potiču iz Nemačke.

Originalni recept bavarskih kifli, koje izgledom i ukusom pariraju onima sa čuvenog Oktobarfesta, u Niš donose iskusni pekari Pekare Kroasan.

Priprema bavarskih kifli odvija se po tradicionalnoj recepturi, poznatoj po načinu mešenja testa, koje se kuva, zatim peče, kako bi unutrašnjost bila mekana, a korica zlatna i hrskava.

Kada bavarske kifle zamirišu retko im ko može odoleti, jedu se vruće, tek izašle iz pećnica, ali kad ih naprave u Pekari Kroasan, mogu sačekati i da ih donesete kod kuće, jer svoju svežinu dugo čuvaju.

Verujte, kada ih iznesete gostima, čućete samo reči hvale i pitanje „Koja je tvoja tajna za bavarske kifle?“, a vi ćete znati odgovor „PEKARA KROASAN„.

PEKARA KROASAN

Pekara Kroasan – Tradicija koja traje!

Prva pekara počela je sa radom 07.05.2002. godine u današnjoj ulici Vojvode Mišića 109. Tako su Nišlije dobile prvo mesto dobre hrane i fenomenalnog ukusa. Na ovom mestu pekara se nalazi i danas.

Prvo širenje maloprodajne mreže usledilo je 2004. godine. Tada je otvorena druga pekara na Bulevaru dara Konstantina 80.

Nedugo posle toga otvorena je još jedna Pekara Kroasan na Bulevaru Nemanjica u Zoni II. Osim pekare na istoj adresi nalazi se i mlekarica – mini market takođe u sklopu pekare. A na istom mestu je i sedište preduzeća odakle se upravlja svim maloprodajnim objektima.

PEKARA KROASAN
Vojvode Mišića 109
Bulevar cara Konstantina 80
Bulevar Nemanjica Zona II
Facebook
Instagram

U skladu sa važećom politikom kvaliteta i pažljivo biranim proizvodima kako bi zadovoljili želje i potrebe vernih potrošača, tradicijom dugom 18 godina i jasno definisanim planovima za budućnost Pekara Kroasan nastavlja svoj napredak imajući za cilj da bude još bolje mesto dobre hrane i prepoznatljivog ukusa!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button