DruštvoTurizam

Matine na gondoli (FOTO)

„Matine na gondoli“ prvi put održan je juče 13.07.2022. na najdužoj gondoli na svetu. Pored prijatelja i poslovnih partnera, okupili su se brojni mediji, koji su na devet kilometara nepreglednih pejsaža, uživali u gostoprimstvu.

Tokom druženja, prisutnima su predstavljeni rezultati dosadašnjeg rada, i najavljene buduće aktivnosti Gold gondole.

Matine je počeo retrospektivnom izložbom fotografija “Od lakomice do Gold gondole”, koja je upriličena na vrhu Tornika. Druženje smo nastavili na međustanici, gde je direktorka Gold gondole Bojana Božanić, poželevši dobrodošlicu gostima, izjavila:

“Gold gondola je najvažniji projekat i najveća investicija u istoriji opštine Čajetina, finansiran isključivo iz opštinskih sredstava, ne samo da je opravdao, već je i nadmašio najoptimističnija očekivanja. Ovo je projekat, čiju realizaciju su pomogli partneri iz francuske kompanije POMA. Dosadašnji rad je obeležen velikim interesovanjem javnosti, medijskom pažnjom i obaranjem mnogih rekorda. Najviše priznanje, koju dodeljuje Opština Čajetina, “Zlatiborska povelja”, dodeljena nam je posle samo godinu dana rada. Veoma smo ponosni na nju jer su naši napori prepoznati, ali i obavezujući nas da budemo stalno bolji.”

Gold gondola ima ogroman značaj ne samo za opštinu Čajetina i Zlatibor već i za celu Srbiju, jer je turistička ponuda zemlje ovim projektom dodatno obogaćena, i postavljena na sam pijedastal atraktivnosti u ovom delu Evrope.

[meta_gallery_carousel]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com