Hronika

Mašinovođa zaustavio voz misleći da je zgazio čoveka, međutim nađeni samo tragovi krvi

Policiji i Hitnoj pomoći sinoć je oko 20 sati prijavljeno da je na pruzi Niš-Dimitrovgrad u ulici Dušana Popovića u Nišu voz pregazio čoveka. Policija satima pretražuje teren, međutim, zasada su pronađeni samo tragovi krvi, ali ne i žrtva, kako saznajemo.

„Dok je prolazio između parka Čair i naselja Palilula,na oko 50 metara od pivare, voz je iznenada počeo da trubi i koči. Neki putnici su poleteli između sedišta. Čuo sam kako mašinovođa usplahirano viče ,,zgazismo čoveka,, i odmah sa još dvojicom izašao iz voza“, priča putnik iz voza M.Đ.

Na licu mesta odmah je stigla i Hitna pomoć, ali medicinska ekipa nije mogla da nađe eventulano pregaženog čoveka. Ubrzo je stigla i interventna jedinica policije.

– Pozvali smo i vatrogasce i svi mi, policija i ekipa Hitne dva sata pretražujemo teren. Samo na jednom mestu, pored pobodenog metalnog stuba kraj pruge na dva mesta pronađena je sveža krv. Međutim ni među šinama, ni po podu voza, ni ti u okolni pored i na po 500metara iza i ispred voza nema nikakve žrtve. Činjenica je da mašinovođa tvrdi da je video siluetu, ali možda mu se u strahu učinilo da je čovek, a da je ustvari bio pas koga je voz udario i odbacio. Ne isključuje se da je bio i čovek koga je voz pri kočenju blago odbacio na metalni stub pa da je zaradio samo dublju ogrebotinu koja je prokrvario, a potom pobegao. kaže sagovornik iz istrage.

Na delu pruge gde se veruje da je došlo do naletanja u dužini po više stotina metara je gustu šipražje puno raznovrsnog otpada što po mraku otežava pretragu. U toku je provera da li se eventualno povređeni negde zatražio lekarsku pomoć. Do 22 časa žrtva nije pronađena. Potraga se nastavlja, a voz i dalje stoji u mestu što znači da je zaustavljen saobraćaj na pruzi između Niša i Dimitrovgrada. Potraga se nastavlja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com