Društvo

Marina uskoro i zvanično deo Fondacije “Budi human”

Niška humanitarka Marina Adamović, koja već godinama na više lokacija u gradu sakuplja humanitarnu pomoć za decu i mlade obolele od najtežih bolesti, uskoro će i zvanično postati deo velike humanitarne Fondacije “Budi human”. Ona kaže da će to ojačati Banku dobročinstva koja se nalazi u Obrenovićevoj ulici.

“Za par dana dobijam majicu Fondacije “Budi human”, a uskoro postajem i njihov zvanični korisnik za  akciju “Borba za živote teško obolelih mladih”, istakla je Adamović.

Ona će, preko Fondacije, dobiti svoj SMS broj i račun, što do sada nije bio slučaj.

“Što više poruka ili uplata, Banka dobročinstva biće jača”, kazala je uz apel medijima da će biti potrebna promocija ove akcije.

Marina se zahvalila mnogobrojnim donatorima i medijima koji su njene akcije podržavali i do sada, među kojima su i Niške vesti.

Da podsetimo, humanitarnu fondaciju BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić osnovao je naš proslavljeni vaterpolista i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić.

Cilj Fondacije je da se pomogne pojedincima, udruženjima i ustanovama kojima je pomoć neophodna u Republici Srbiji.

Način rada Fondacije je jedinstven u Srbiji, jer do sada nije postojala ovakva praksa koja omogućava da svi korisnici, u skladu sa motom Fondacije „jednaka šansa za sve“ na jednostavan način dođu do potrebnih sredstava, a sa druge strane oni koji daju pomoć u svakom trenutku znaju kako teče akcija i koliko je novca sakupljeno.

“U Fondaciji se svima posvećuje jednaka pažnja, ne merimo tuđu muku i probleme, već preko sajta www.budihuman.rs građanima ostavljamo mogućnost da sami odluče kome će pomoći”, rekao je osnivač Fondacije Šapić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com