Ekonomija

Mali: Počinje prijava za 20 evra dodatne pomoći države

Prijava za 20 evra dodatne novčane pomoći države počinje u ponedeljak, a to treba da urade samo oni gradjani koji nisu bili prijavljeni za prethodnu podršku od 60 evra, rekao je ministar finansija Siniša Mali.

 

“Gradjani koji su se u maju mesecu prijavili za novčanu pomoć u iznosu od dva puta po 30 evra, kao i korisnici penzija, primaoci novčane socijalne pomoći i lica u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija, ne treba da se prijavljuju za 20 evra dodatne pomoći države koji će im biti automatski isplaćena u decembru”, naveo je Mali u saopštenju.

Objasnio je da pravo na prijavu imaju i oni koji su u medjuvremenu postali punoletni, a gradjani se mogu prijaviti na portalu Uprave za trezor, na veb adresi idp.trezor.gov.rs.

Izvor: Beta

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ovi paraziti iz gradske i opštinskih organa u Nišu ne treba da prime ove pare jer već imaju beneficije samim tim što su na državni kazan. Troše državno gorivo u privatne svrhe, krkaju u kafanu o narodnom trošku, idu na posao da završavaju privatne rabote……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com