Promo

Magnetna rezonanca na popustu od 15%, skener i rendgen po nižoj ceni – Neo Mag

U Dijagnostičkim centrima Neo Mag u Nišu i Pirotu akcijska je cena za preglede i snimanja na magnetnoj rezonanci. Neo Mag raspolaže najsavremenijim uređajima za magnetnu rezonancu, a trenutno je ova usluga na popustu od čak 15% i pregled iznosi samo 11.500 dinara.  Skener u Nišu 11.000 i rendgen 3.150 dinara po specijalnim akcijskim cenama. Ovi centri sarađuju sa UNIQA osiguranjem i ovi pregledi su dostupni svima.

Novi Dijagnostički centar Neo Mag u Pirotu, ima dugogodišnju tradiciju rada u Nišu i od izuzetnog je značaja ne samo za Pirot već za čitav region. A pacijenti iz ovog kraja više ne moraju da dolaze u Niš na pregled i snimanja.

Novi Dijagnostički centar Neo Mag u Pirotu opremljen je najsavremenijim uređajima i aparatima koji prate svetske standarde. Ovim visokokvalitenim uređajima upravlja stručni tim lekara sa višegodišnjim iskustvom iz Beograda i Niša.

U novootvorenom dijagnostičkom centru možete da uradite magnetnu rezonancu, rengen (u pripremi), ultrazvuk a uskoro će biti dostupan i skener i to su samo neke od usluga koje su svima dostupne u pirotskom centru, gde mogu da se pohvale izuzetno kvalitetnim Philips uređajima jačine 1,5 T koji se danas koriste u prestižnim klinikama u svetu.

Neo Mag Grupa iza sebe ima dve decenije uspešnog rada i preko 50.000 pregledanih pacijenata.   

Dijagnostički centar u Pirotu na 500 kvadratnih metara osnovan je sa namerom da građanima Pirota i regiona omogući da radiološke i specijalističko-kunsultativne preglede obavljaju na najsavremenijim uređajima uz konsultacije sa vrsnim stručnjacima.

„Dugogodišnje iskustvo u radu približili smo građanima Pirota i omogućili im preglede na najsavremenijim medicinskim aparatima u dijagnostici. A kako se za ovu vrstu pregleda čeka svuda u svetu, Pirot a i čitav region dobio je puno, jer je moguće danas ovde odraditi nasloženija snimanja bez čekanja“, kaže vlasnik i menadžer DC Neo Mag u Pirotu Slađana Đorđević.

Ono što izdvaja Neo Mag od konkurencije je potpuna posvećenost pacijentima, koja se potvrđuje u radu iz dana u dan.

„Izuzetno je važno i volela bih da istaknem ono po čemu se naš centar razlikuje od drugih dijagnostičkih centara na jugoistoku Srbije a to je prisustvo radiologa tokom snimanja. Pacijent odmah nakon snimanja dobija izveštaj radiologa i predlog za dalje konsultativno-specijalističke preglede i dalje lečenje. Konsultativno-specijalističke preglede drugih specijalista pacijenti mogu da zakažu i obave nakon dijagnostičkih analiza isto u Dijagnostičkom centru Neo Mag u Pirotu. Ovu vrstu pregleda obavljaju doktori iz Niša, Beograda (VMA) a u pregovorima smo i sa lekarima iz Turske, sa kojima smo imali odličnu saradnju. Svi ovi lekari  dokazali su svoju stručnost velikim brojem pregleda koji su urađeni u Dijagnostičkom centru Niš“, rekla je Đorđević.

Direktan kontakt sa pacijentima je njihova specijalnost a godine isustva dokazale su da je to najbolji put do izlečenja.

U Neo Magu ističu da se njihovim pacijentima organizuju konsultativno-specijalistički pregledi sa lekarima Vojno medicinske akademije iz Beograda a svakodnevno su na usluzi specijalisti Univerzitetkog kliničkog centra Niš. U okviru specijalističko konsultativnih pregleda pacijentima Neo Maga su urolog, neurolog, neurohirurg, ortoped i pulmolog.

Konsultativno-specijalistički pregledi organizuje se nakon dijagnostičkog pregleda na zahtev i preporuku secijaliste radiologa.

Dijagnostički centar Neo Mag u Pirotu ima saradnju sa Unica osiguranjem i drugim osiguravajućim kućama,  ugovore sa sindikalnim organizacijama, državnim i privatnim firmama te je na taj način plaćanje pregleda u više mesečnih rata moguć.

Uskoro će u ovom Dijagnostičkom centru u Pirotu biti otvorena i Medicina rada sa laboratorijom koja će upotpuniti ponudu zdravstvenih usluga koje možete obaviti na jednom mestu.

Rad Dijagnostičkih centara u Nišu i Pirotu možete da pratite i na društvenim mrežama:

FACEBOOK + INSTAGRAM

Dijagnostički centar Neo Mag – Pirot
Nikole Pašića 252, preko puta ambulante Tigar
RADNO VREME
Radni dani: od 08 do 20 sati
Subota: od 08 do 15 sati
Po pozivu za hitne slučajeve!
010/323 111
065/ 45 67 111

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Vecina gradjana danas zivi tako sto prezivljava od prvog do kraja meseca i sebi kupuje samo ono sto je potrebno, sada moramo da vodimo racuna ili cekamo kada ce pregled biti na popust da bi bili na nekom snimanju pre svega na magnetnoj rezonansi. Verujem da u ordinacijama gde se vrse pregledi poseduju i fotokataliticke preciscivace vazduha zbog sigurnosti gradjana od virusa i bakterija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com