Društvo

Loše vreme odložilo obeležavanje Svetskog Dana porodice u Parku Svetog Save

Zbog loših vremenskih prilika odlaže se za danas najavljeno obeležavanje Svetskog Dana porodice.

Obeležavanjem Međunarodnog dana porodice druženjem za roditelje i decu, 17. maja 2018. godine, od 17 do 18 sati, Gradska opština Medijana i Komisija za mlade i pronatalitetnu politiku opštine, u Parku Svetog Save nastavlja akciju „Medijana za bebu više“.

Predviđeno je takmičenje roditelja u brzom prostiranju veša, pa će nagrade osvojiti šest bračnih parova – za prva tri mesta u kategoriji onih koji imaju devojčice i kategoriji mama i tata dečaka. Najuspešniji u ovoj neobičnoj disciplini dobiće vredne nagrade.

Biće organizovane i igre za decu, uzrasta do deset godina, a kojima će pripasti ukupno 40 nagrada. Kao i tokom ranijih manifestacija „Medijana za bebu više“ planirano je druženje sa animatorima, u liku „Elze“, „Šimera“, „Snežane“ i drugih.

Ovo je još jedna u nizu akcija kojom najveća niška opština promoviše podizanje svesti o značaju pravilne pronatalitetne politike i sprovođenju mera na lokalnom nivou u skladu sa politikom državnog vrha u ovoj oblasti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com