Društvo

Lokalna Fondacija Niš organizuje javnu licitaciju u Niškoj Banji

Lokalna fondacija Niš organizuje prvu veliku, javnu licitaciju na otvorenom prostoru. U saradnji i uz podršku Gradske opštine Niška Banja, događaj je zakazan za subotu,17 jula od 20 sati na centralnom šetalištu u Niškoj Banji.

„Novac prikupljen ovim putem, Lokalna Fonadacija Niš usmerava za podršku kreativnim, preduzimljivim idejama formalnih i neformalnih grupa građana, a sve u svrhu unapređenja lokalne zajednice u kojoj živimo“, izjavili su organizatori.

U ponudi će se ovom prilikom naći atraktivni i zanimljivi predmeti koje će zainteresovani moći da kupe, kao što su: dresovi i oprema poznatih sportista, umetničke slike, knjige, nagradni vaučeri.

Pored licitacije, spreman je i zabavan prateći muzički program, kao i iznenađenja za prisutne.

Neki od predmeta koje možete naći na licitaciji su:

  • Potpisana majica iz reprezentacije Srbije Save Ranđelovića, jednog od najboljih vaterpolista sveta
  • Potpisan dres proslavljenog fudbalera Miroslava Stevića iz Borusije Dortmund
  • Umetnička slika sa motivima Niša, autora Nenada Cvetkovića Trumbe
  • Kotizacija za Niš Business run
  • Tandem skok paraglajderom sa Paraglajding klubom Grumf
  • Ručak za dve osobe u kafani „Brka“ u Jelašnici
  • Dva ulaza na bazen „Green paradise“
  • Promo paketi Turističke organizacije Niš
  • Majice Lokalne fondacije Niš.

Prvu javnu licitaciju Lokalna Fondacija Niš organizuje u saradnji sa Gradskom opštinom Niška Banja u okviru Velikog letnjeg festivala koji se realizuje u toj opštini.

„Licitacije su jedan od načina na koji LFN prikuplja novac u zajednici. Pored toga, podrška se obezbeđuje kroz druge javne događaje, kao i donacije društveno-odgovornih kompanija, organizacija, institucija i pojedinaca. Kompletan novac koji se prikupi, duplira Trag fondacija, a zatim se ta sredstva kroz konkurse usmeravaju za podršku projektima građana Niša, koji imaju kreativne ideje za unapređenje lokalne zajednice – na teritoriji pet gradskih opština u Nišu“, izjavili su iz Fondacije.

 Podsetimo, nedavno je realizovan prvi konkurs LFN na koji je pristigao 61 predlog projekata. Selekcioni odbor je izabrao sedam predloga koji su podržani. Predstavnicima projekta su uručeni čekovi i oni već uveliko rade na realizaciji predviđenih aktivnosti. Uskoro će javnosti biti predstavljeni prvi rezultati rada podržanih grupa, a LFN trenutno priprema raspisivanje novog konkursa na kojem će aktivnim građanima u Nišu biti dostupno još 6.000 evra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button