Promo

Leto može biti vrelo uz nova Vulkan izdanja

U susret letnjim danima, koji će tek pokazati svoje „vrelo“ lice, izdavačka kuća Vulkan pripremila je niz najvrelijih hit naslova svetske i domaće književnosti, najrazličitijih žanrova, kao i uzbudljiva Vulkančić izdanja za decu.

Na policama Vulkan knjižara i na sajtu vulkani.rs sada se mogu pronaći novi naslovi iza čijih korica se krije mnoštvo mistike i romantike, ali i istorijski i avanturistički romani i neprolazni klasici svetske književnosti.

Neodoljiva, slojevita i maestralno ispričana saga o ljubavi Lusi Skor, Sve što nismo preboleli, jedan je od naslova koji ovog leta ne smete propustiti. TikTok senzacija, ali i bestseler autorka Njujork tajmsa upoznaće vas sa heroinom Naomi, koja se našla u nepoznatom okruženju i vrtlogu nepredviđenih okolnosti, a najbolja preporuka ove knjige je činjenica da je prodata u više od četiri miliona primeraka i prevedena na više od 20 jezika.

Ništa manje oduševiće vas i debitantski roman Džordže Kaufman Krojačica iz Pariza. Ova knjiga savršen je izbor za čitaoce koji vole romantične istorijske romane, pune neočekivanih zapleta. Iako debi roman, ova knjiga doživela je veliki uspeh širom sveta i prevedena je na 10 jezika.

Za odlično leto ljubitelja istorijskih spektakla pobrinuo se Kon Igulden u romanu Kapije Atine, u kome oživljava jedno od najuzbudljivijih poglavlja antičkog sveta. Godina je 490. pre nove ere, poprište radnje – Maratonsko polje i legendarna bitka između Atine i Persije. Zato pustite mašti na volju.

Pristupačna i duboko misaona antologija radova Nevila Godarda, jednog od najvećih spiritualnih umova XX veka, može vas odvesti u autorove duhovno epske i svakodnevno praktične zamisli koje je donosio sa razoružavajućom jednostavnošću i time osvajao milione poklonika. Ako ste u tom raspoloženju ovog leta, obavezno potražite knjigu Beskrajni potencijal, koju je priredio istoričar i dobitnik PEN-ove nagrade Mič Horovic.

Novu životnu mudrost ovog leta možete pronaći i u knjizi Na kafi s mačkom autorke Ane Šoliom. U pitanju je nežna priča za zaljubljenike štiva o samospoznaji i pronalasku sreće.

U slučaju da tokom raspusta želite da uradite nešto posebno da bi vaša deca zavolela čitanje, obavezno potražite roman Emili Gejl Dnevnik Elajze Bum: Moja eksplozivna avantura. Tekst je pun dosetki i zabavnih obrta, pa će i čitanje biti izuzetno iskustvo. Dobru i kvalitetnu zabavu za celu porodicu obezbediće Dečja enciklopedija: Svemir.
Vulkan ovog leta iznenađuje čitaoce i novim izdanjem čuvenog klasika Fjodora Mihajloviča Dostojevskog Poniženi i uvređeni. Roman napisan u prelomnim životnim trenucima čuvenog autora štivo je koje ima svoju neprolaznu vrednost i zaslužuje svoje mesto na policama svih odanih ljubitelja knjige.

Posetite sajt vulkani.rs i knjižare Vulkan širom Srbije i pronađite knjigu koja će vam ovo leto učiniti posebnim.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com