Društvo

Legendarni ex-Yu pevač Ibrica Jusić uskoro u Nišu!

Šansonjer i veliki kantautor bivše Jugoslavije Ibrica Jusić, nastupiće krajem oktobra 2020. godine u Nišu. Nišlije će moći da čuju brojne pesme koje se već generacijama pevaju i hitove koji nisu bili napisani za njega, ali je oduvek sanjao da ih peva. Ibrica Jusić nastupio je pred niškom publikom još pre 20 godina.

Ni jedan koncert ne može da prođe bez njegovih starih hitova, među kojima su “Mačka”, “Lubi san”, “Ljubi vašu šćer”… Ibrica za Niške Vesti otkriva da će se one, ali i mnoge druge pesme naći na repertoaru u Nišu.

“To je klasika, stvari bez koji koncert ne može proć. A stvaram i pevam kao što živim, a živim kao što pevam. Jedno bez drugog ne ide”, kazao je Ibrica Jusić.

Ono što je karakteristično za njegove koncerte je da nema ustaljeni program, već nastupa onako kako ga atmosfera ponese. Omiljenu pesmu nema već kratko kaže:

“Sve su moje. Svaka od njih nastala je u posebnom raspoloženju, u nekom segmentu života. Imam ih na programu oko 50, neke od njih pisali su i drugi autori i nikad ne znam baš tačno koje ću da sviram, to se samo od sebe nametne na koncertu, zato i nemam unapred štampane programe”, kazao je ovaj jugoslovenski muzičar.

Ibrica Jusić i Oliver Paunović u Zagrebu

 

Inače, pas Bond i mačak Kiki najbolji su prijatelji kantautora, a često zna reći kako su mu i terapeuti. Kad nastupa, Bond je s njim na pozornici, a Kiki spava u hotelu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com