Društvo

Lazaru je potrebna pomoć!

Lazar Krstić (2017) boluje od retke, progresivne bolesti neuromišićnog sistema, spinalne mišićne atrofije, koja se manifestuje gubitkom osnovnih životnih funkcija – disanje, gutanje, hodanje…

Kako bi se njegove osnovne funkcije  održavale, kako bi mogao da hoda, diše i hrani se, potrebna je brojna aparatura – aparati za disanje i iskašljavanje, aspirator, fizikalna terapija, ortopedska pomagala i dalje lečenje, a sve to zahteva veliku novčanu pomoć, koju roditelji nisu u mogućnosti da obezbede.

Pomozimo Lazaru! Upišimo 594 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

“Pokret je život. Igra je radost. Sport je zdravlje. Da li će mali Lazar kome je u šestom mesecu života otkrivena teška bolest sve to imati?” – Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Lazara Krstića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com