Sport

Lalatović: Na krilima navijača ka polufinalu

Niški Radnički dočekuje na Čairu Vojvodinu u četvrtfinalu Kupa Srbije, meč se igra u sredu od 17 sati.

Finale Kupa igra se 30. maja u Nišu, a niški tim više ne krije želju da na svom stadionu osvoji prvu titulu koju već dugo priželjkuje.

“Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju i pomogne nam u ovoj teškoj utakmici. U subotu je protiv Mladosti bila prelepa atmosfera na stadionu, uživali smo u ambijentu i ja se nadam da će tako biti i sutra”, poručio je Nišlijama šef stručnog štaba Nenad Lalatović.

On dodaje da je pred niškim timom veliki izazov.

“Kup je specifično takmičenje. Igra se utakmica, nema popravnog i mi sutra nemamo pravo na loš dan. U Kupu nema favorita i svi rezultati su mogući. Svedoci ste da u kupovima Engleske i Nemačke trećeligaši izbacuju prvoligaše i zato moramo biti oprezni, pogotovo što igramo sa jednom kvalitetnom i velikom ekipom kao što je Vojvodina”, rekao je Lalatović.

On je još jednom ponovio želju da niški Radnički igra finale Kupa na Čairu.

“Moramo da idemo meč po meč. Daleko je finale, a posebno kada uzmemo u obzir da su u takmičenju i Zvezda i Partizan i Mladost i Napredak, koji sigurno imaju iste ambicije ka i mi. Sada smo fokusirani samo na Vojvodinu i ja mislim da mi imamo snagu da ih sutra pobedimo. Ekipu koja dobija neću menjati, a u prvi tim će se vratiti Nermin Haskić nakon odrađene suspenzije zbog žutih kartona” rekao je Lalatović.

“Očekujem sutra dobru utakmicu i našpanovani Radnički koji će na krilima svojih navijača krenuti ka polufinalu”, završio je Lalatović.

Ulaznice za utakmicu prodavaće se na dan meča na bilaternici hale Čair od 9 sati, a na istočnoj tribini stadiona od 13 časova. Za zapadnu i istočnu tribinu karte su 300 dinara, za južnu 150, dok mesto u loži košta 1500.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com