Sport

Lalatović: Drugo mesto na tabeli, ostaje naše

U 14. kolu Super lige Srbije, niški Radnički dočekuje Mačvu na Čairu. Utakmica se igra od  16 sati a strateg Radničkog Nenad Lalatović najavljuje veliku borbu na terenu.

Lalatović kaže da je ekipa Mačve ozbiljan protivnik, njihovi fudbaleri kao i ostali klubovi imaju veliku želju da pobede Radnički.

Niški tim je i dalje drugi na tabeli sa 28 bodova a ima i 11 utakmica bez poraza. Nišlije trenutno ispisuju istorijske rezultate u nacionalnom prvenstvu. Ekipa iz Šapca stiže na Čair sa jedanaeste pozicije na tabeli i 13 bodova.

Sve ekipe će u utakmice protiv Radničkog ulaziti maksimalno motivisane, sa željom da nam otkinu bodove. U dobroj smo seriji. U 15 odigranih mečeva u sezoni doživeli smo samo jedan poraz od Crvene zvezde. Meni je veoma drago što smo došli u situaciju da sada svi žele da pobede Radnički i što u utakmice protiv nas ulaze kao da igraju sa Crvenom zvezdom”, rekao je niški strateg na konferenciji za novinare.

On je prokomentarisao i to da niški tim ne dobija dovoljno pažnje, koliko prestonički klubovi, gde se zanemaruje upravo trenutna druga pozicija niškog tima na tabeli Super lige.

“Drago mi je što smo razdvojili Crvenu zvezdu i Partizan na tabeli i smeta mi kada se komentariše kako Zvezda ima 11 bodova više od Partizana, a niko ne spominje Radnički. Logično je da se kaže da Zvezda ima devet bodova više od Radničkog, jer smo mi ta ekipa koja je u ovom trenutku najbliža lideru na tabeli. Svi moraju da shvate da se fudbal u ovoj zemlji ne igra samo u Beogradu. Ove sezone se jasan kvalitet vidi u Nišu i zato smatram da ovaj klub treba tretirati prema rezultatima koje ostvaruje”, ističe Lalatović.

Niškom timu nedostajeće u redovima iskusni Saša Stojanović koji je nedavno povredio zadnju ložu.

“Aksentijević i Mitrović su povređeni, pod zankom pitanja je i nastup Grbića ali su svi ostali fudbaleri spremni i meni je drago što u ekipi vlada veoma dobra atmosfera. Mi se nismo razbacivali u prelaznom roku. Doveli smo Crnomarkovića koji je ispao iz lige, Ranđelovića i Bondarenka iz druge lige, Drinčića, koji je u poznim igračkim godinama. Svi oni ovde žele da dokažu i pokažu da su fudbaleri za najviše moguće domete”, rekao je Lalatović.

Cena karata za meč Radnički Mačva su nepromenjene. Ulaz na južnu tribinu je 150 dinara, na istočnu i zapadnu 300 dinara, a mesto u loži košta 1.500 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com