Servisne

Kvarovi u ulici Branka Radičevića, zatvorene okolne ulice

U toku je iskop u ulici Branka Radičevića, kod ambulante “Angropromet“. Zbog popravke priključne veze za ambulantu, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Branka Radičevića. U tom delu biće zatvorena ulica za saobraćaj, tako da se zatvara prilaz za Jug Bogdanovu, Vojvode Gojka i Njegoševu u istom vremenskom terminu.

Radovi na mreži u selu Čokot 
Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Maršala Tita bb. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati na prostoru sela Čokot.

Radovi na mreži u selu Donje Međurovo  

Zbog iskopa i radova na vodovodnoj mreži u Moravskoj ulici, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Gornje i Donje Međurovo.

Nastavak radova naselju Deveti Maj  
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u ulici Toplički partizanski odred kod broja 185. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje neće biti u prekidu.

Intervencija u naselju Gornji Komren  
Voda na površini, potreeban je iskop u ulici vodnika Dragana Bandića kod broja 8. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u navedenoj ulici.

Popravka kvara na Bulevaru Nemanjića  
Ne drži prvi ventil, potreban je iskop u ulici Bulevar Nemanjića kod broja 28 (stambena zajednica). Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati samo za zgradu-stambenu zajednicu 28.

Popravke kvarova na prvim ventilima
U toku su radovi na osposobljavanju prvih ventila u Knez Selu – majora Vladana Mikićevića – vojnika Bojana Baltića, u selu Medoševac – Dimitrija Tucovića 41, u Novom Selu – Zanatska 15. Zbog popravke priključnih veza, mogući su kraći prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutim ulicama.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Bubanjska dolina 83, u selu Knežica – Stevana Sinđelića 21, Jelene Ćetković 4, Naserovoj, u naselju Deveti maj – Zelena 2, Nikodija Stojanovića Tatka 27, Žarka Đurića 47 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacone mreže 

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Uroša Dinića, Svetolika Rankovića, Ivana Milutinovića.

Ispiranje ulične mreže u ulici Ivana Gundulića.

Postavljanje zabrane pored oštećene šahte na bulevaru 12. Februar.

Provera ulične mreže u ulici Vazduhoplovaca.

Otpušenje priključne veze u Mostarskoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com