Društvo

Koridori Srbije u Nišu organizuju javne konsultacije o izgradnji puta Malča-Prosek

Koridori Srbije u Nišu će održati javne konultacije za zainteresovane o planu upravljanja zaštitom životne sredine i socijalna pitanja za izgradnju državnog puta od petlje “Malča” do raskrsnice “Prosek”, saopštilo je ovo preduzeće.

 

Uvid u predmetni Plan upravljanja zaštitom životne sredine i socijalnim pitanjima može se obaviti u prostorijama preduzeća „Кoridori Srbije“ d.o.o., Кralja Petra 21, Beograd, drugi sprat, svakog radnog dana od 11 do 13 časova u roku od 10 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja.

Takođe on će biti dostupan u prostorijama Gradske uprave grada Niša, Ul. Nikole Pašića br. 24 narednih 14 dana ili na internet stranici preduzeća „Кoridori Srbije“ d.o.o.: http://koridorisrbije.rs

Primedbe i mišljenja na Plan upravljanja zaštitom životne sredine i socijalnim pitanjima se podnose u pisanom obliku i dostavljaju na adresu „Кoridori Srbije“ d.o.o., Кralja Petra 21, Beograd. Primedbe se mogu dostaviti i elektronskom poštom na adresu office@koridorisrbije.rs, saopštilo je ovo preduzeće za puteve.

U saopšenju se dodaje da će 10. juna sa početkom u 11 časova biti održane javne konsultacije i prezentacija predmetnog plana u prostorijama Gradske uprave u Nišu, Ul. Nikole Pašića br.24 (soba broj 132, I sprat).

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com