DruštvoIZBORI 2023.

Konkurs za lokalno pomoćno osoblje za posmatračku misiju za izbore – Kancelarija OEBS-a za demokratske institucije i ljudska prava

Kancelarija OEBS-a za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) objavila je konkurs za prijem lokalnog pomoćnog osoblja za njenu predstojeću misiju posmatranja izbora u Srbiji 17. decembra.

Kancelarija je saopštila da se ODIHR priprema za slanje Misije za posmatranje prevremenih parlamentarnih izbora u Srbiji, u zavisnosti od raspoloživosti sredstava, posle upućenog zvaničnog poziva da posmatra te izbore, na osnovu nalaza Misije za procenu potreba sprovedene od 16. do 20. oktobra.

ODIHR navodi da nastoji da regrutuje osoblje za lokalnu podršku za više pozicija. Tu su uključena mesta za rani pripremni tim, zatim administrativna mesta i programska mesta.

Takođe se traže prevodioci i vozači za “regionalne položaje” za podršku Dugoročnoj posmatračkoj misiji u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Zrenjaninu, Šapcu , Pančevu, Kragujevcu, Novom Pazaru, Čačku, Smederevu, Nišu, Vranju, Zaječaru, Užicu, uz napomenu da se mesta mogu promeniti, i da će kasnije biti potvrđena.

Okvirni početak rada za pripremni tim je 8. novembar, za administrativna i programska mesta 13. novembar i za regionalna mesta 21. novembar.

Za sva mesta osim regionalnih, mesto rada je Beograd. Rok za prijavljivanje je 6. odnosno 8. i 13. novembar zavisno od mesta na koje se prijavljuje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com