Promo

Kompletna stomatološka usluga pod istim krovom – DENTAL STUDIO MILOŠEVIĆ

Spoj iskustva i mladosti, energije, stručnosti i neprestanog usavršavanja izgradili su ime kome se veruje – DENTAL STUDIO MILOŠEVIĆ. U ovoj renomiranoj niškoj ordinaciji na raspolaganju su vam apsolutno sve stomatološke usluge na jednom mestu.

Od pregleda i saveta, sve do hirurških zahvata, Dental Studio Milošević prava je kuća zdravlja vaših zuba, u kojoj ste prioritet Vi i Vaš blistavi osmeh.

Dental Studio Milošević pruža na jednom mestu skup svih neophodnih usluga, kako bi Vaš problem bio rešen što brže i kvalitetnije.

DENTAL STUDIO MILOŠEVIĆ
  • Stomatološka dijagnostika najsavremenijim digitalnim zubnim rentgen aparatima i snimanje ortopan rendgenom
  • Stomatološka protetika
  • Hirurgija
  • Implatnologija
  • Popravka i lečenje zuba
  • Ortodoncija
  • Dečija stomatologija

Dental Studio Milošević poznat je i po inovacijama u svetu stomatologije, pogotovo u oblasti implantologije, protetike i snimanja zuba.

Tehnike „All on 4“ i „All on 6“ prava su revolucija, koju su doneli u naš grad, stičući iskustvo u eminentnim svetskim klinikama, kojima za svega nekoliko dana od totalne bezubosti dobijate holivudski osmeh.

Intraoralno skeniranje može se koristiti u implatnologiji, ortodonciji, protetici, postavlja nove granice na polju digitalnog snimanja uvodeći pravu digitalizaciju u stomatologiji.

„Naš cilj je da pacijentima ponudimo sve usluge pod jednim krovom“ – Dental Studio Milošević.

DENTAL MILOŠEVIĆ STUDIO
Milorada Veljkovića Špaje 1
063 661162
www.studiomilosevic.rs
FACEBOOK

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com