Promo

Koji oblik Vi birate – krug, pravougaonik, oval ili elipsa?

Prekrasni komadi kupatilske sanitarije bitan su deo ukupne estetike izgleda kupatila. Stvore atmosferu i daju kupatilu prepoznatljiv karakter.

Najnoviji trendovi, atraktivan i elegantan dizajn dolazi iz Geberita, zasnovan na osnovnim geometrijskim oblicima – krug, pravougaonik, oval i elipsa stvara nove mogućnosti kombinovanja. Ovakav koncept otvara niz mogućnosti za prilagođavanje dizajna kupatila željama korisnika. U ovoj liniji proizvoda se naročito ističu umivaonici koji pružaju ogromnu dizajnersku slobodu i pregršt mogućnosti za kombinovanje.

ANDŽI KOMPANI; Foto: Promo

Elegantne ivice umivaonika Geberit VariForm se savršeno uklapaju uz najsavremeniji dizajn kupatila. Nadgradni umivaonici su dostupni sa ili bez postoljа sa otvorom za armaturu. Svi modeli Geberit VariForm umivaonika imaju veliku dubinu i tako doprinose slobodi pokreta u ergonomskim uslovima. Umivaonici su izrađeni od sanitarne keramike visokog kvaliteta, otporni su na grebanje i pucanje i laki su za održavanje.

U galeriji Andži kompani možete videti kojim varijantama VariForm umivaonika raspolažu.

ANDŽI KOMPANI
Donja Vrežina,
Knjaževačka bb
018/279-700279-800
www.adzikompani.rs
FACEBOOK

ANDŽI KOMPANI – SVE ZA VAŠE KUPATILO!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com