Promo vesti

Kod zubara bez straha i neprijatnosti

Sama pomisao na stomatologa, izaziva strah i nimalo lep osećaj. Tehnologija je uznapredovala, tako da je sada moguće rešiti veliki broj neprijatnosti uz novi diodni laser za rešavanje svih bolova i bolesti usne duplje.

Trudeći se da svojim pacijentima obezbedi najbolju negu i prateći svetske trendove, Stomatološka ordinacija dr Maja Radović od sada u svojoj ponudi ima i tretman dentalnim diodnim laserom, poznat kao “meki laser”.

Tretmani laserom su bezbolni i obavljaju se bez anestezije, a koriste se za lečenje oralnih infekcija (peckanje u ustima) , uništavanje bakterija, kao i lečenje kanala korena zuba.

Takođe, za pacijente, upotreba lasera znači i manje postoperativnog bola i manju potrebu za lekovima, jer ubrzava zarastanje rana i mekih tkiva, upala, afti u ustima i herpes.

Laser je jako uspešan i kod lečenja aftoznih čireva, tj afti, zatim kod hemostaza (zaustavljanje krvarenja), oblikovanja gingive, pulpotomije, desensitizacije…

U zavisnosti od stepena oboljenja, u proseku, potrebno je oko pet tretmana da bi Vaš osmeh bio blistav, a zubi besprekorni.

_______________________________________________________________________

Dr MAJA RADOVIĆ
Stomatološka ordinacija
Vase Pelagića 42
018/214-717
063/8643034
FaceBook
drMajaRadovic.rs

Specijalistička Stomatološka ordinacija Dr Maja Radović nudi sledeće usluge >>>

Dr. Maja Radović
063 864-3034
Dr. Jelena Ćosić
062 723-734
Dr Miloš Zarev
069 599-0252

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button