DruštvoIZBORI 2023.

Koalicija “Srbija protiv nasilja” Niš poziva sugrađane da prijave “fantomske” birače

Koalicija “Srbija protiv nasilja” Niš poslala je medijima dopis sa pozivom Nišlijama da prijave “fantomske” birače, kako ih nazivaju, na email njihove koalicije. Oni obećavaju da će njihovi kontrolori na biračkim mestima da rade proveru upravo tih poziva.

“Budući da su Niš preplavili pozivi za glasanje za ljude koji ne žive i nikada nisu živeli na adresama na kojima su im stigli pozivi i da nam se poslednjih dana javlja veliki broj građana da prijave tzv. “fantomske” birače, koalicija “Srbija protiv nasilja” Niš poziva Nišlije da nam pozive za glasanje dostave:
– na e-mail nisprotivnasilja@gmail.com
– na adrese Obrenovićeva 10/3 i Trg Pavla Stojkovića 5/7 svakog dana od 12h do 20h
Vrlo je važno da popišemo “fantomske” birače, kako bi naši kontrolori mogli da reaguju na biračkom mestu. Važno je da se sačuva svaki glas!”, piše u saopštenju koje je stiglo medijima.

Ova koalicija poziva i vlasnike stanova na čijim adresama su prijavljeni nepoznati ljudi, da odu do Policijske uprave Niš i te ljude odjave sa svoje adrese, kako bi izbegli moguće pravne posledice – problem sa izvršiteljima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com