Promo

Ko je bio u pravu – Isus ili Darvin? (VIDEO)

Objašnjenima vezanim za ovo pitanje može da se nacrta slika, kaže dr Dejvid Ašerik koji upravo jeste taj umetnik i u njegovom predavanju otkrićete odgovore na ovo važno pitanje: Ko je bio u pravu – Isus ili Darvin?

Da li je radosna vest da Bog postoji?

Ovim pitanjem Ašerik počinje svoje predavanje koje možete u celosti da pogledate na kraju teksta.

Na ovim predavanjima on predstavlja ljude iz naroda, ovog puta predstavio je jednog od najpoznatijih svetskih neurohirurga dr Bena Karsona. Ovaj svetki poznati doktor držao je na stotine predavanja na mnogim Univerzitetima po čitavom svetu, ipak na jednom ga svi studenti nisu dočekali oberučke. Upravo je njegovo predvanje sadržalo odgovore na pitanje – Isus ili Darvin. Peticija nije uspela a poznati neurohirurg održao je još jedno uspešno predavanje na veliku radost onih koji su imali priliku da ga slušaju. Upravo ta polemika akademskih građana naterala nas je na razmišljanje, prihvatanje ili odbijanje njegovog pogleda na svet. Prepliću se tu stavovi i među tim stavovima je i Vaše mišljenje – pronađite ga.

Na predavanju je predstvaljen i Čarls Darvin i njegova dostignuća. Ono što je zanimljivo jetse da je u životu ovog naučnika prekretnica bila ta 22. godina života kada je otputovao na prirdnjačko putovanje usred studija. Očemu je reč slušajte na linku dole.

Nastavak predavanja obiluje interesantnim činjenicama koje zavređuju pažnju. Sve o čemu je reč je naučno “potkovano” i postoje validni dokazi.

Na kraju predavanja, Ašerik poručuje da je najbolji život kada imitirate Boga.

“Živite u ljubavi, Bog je ljubav”, poruka je za kraj.

Više na ovu temu možete da pročitate na Traganja.org.

Za više tekstova posetite traganja.org

Prvih deset čitalaca koji pozovu na broj 060/80 – 80 – 119 dobijaju knjigu na poklon.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com