Sport

Ključnom utakmicom ka Evropi

Fudbaleri Radničkog večeras dočekuju Voždovac u drugom kolu plej-ofa. Pobeda na Čairu je potrebna ako Radnički želi da ostane u igri za Evropu.

Nakon dva uzastopna poraza od Javora i Mladosti igrači Radničkog nadaju se pobedi kod kuće.

“Očekuje nas ključna utakmica, to je jasno! Voždovac je prepreka koju, jednostavno, moramo da preskočimo. Trudili smo se da ovaj prethodni period, koji nije bio dobar, izbacimo iz glave i da se okrenemo samo onome što dolazi. Jer u sportu samo pobede „leče“ poraze, a od stare slave se ne živi. Mi znamo kako ćemo da se suprotstavimo ekipi Voždovca, a ako bismo pojednostavili stvari, potrebno je da odigramo slično kao u drugom kolu prolećnog dela prvenstva, kada smo pobedili ovde na Čairu”, rekao je trener FK Radnički Mian Rastavac.

Miloš Živković neće igrati zbog žutih kartona, a Vladimir Volkov još uvek ima povredu. Saša Stojanović najverovatnije neće izaći na teren a povredu ima i Marko Tomić, mada se računa na Marka Mrkića.

Sam Rastavac najavljuje da će u igru ući i igrači koji nisu do sada bili u standardnoj postavi.
“Posle naših loših rezultata, Voždovac nam dolazi u možda i najnezgodnijom trenutku, ali na nama je da se dobro spremimo, i fizički i u glavama, i da pronađemo put do pobede. Oni su veoma dobra ekipa, ali mi smo poslednja dva meča protiv njih rešili u svoju korist, pa verujemo da ćemo i ovog puta”, kaže Lazar Arsić, strelac golova u Lučanima.
Važna utakmica između Radničkog i Voždovca igraće se večeras od 19 sati.
 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com