Sport

KIK-BOKSERI “NIŠA” NA PRVENSTVU BALKANA: Novak Radulović u odbrani balkanskog zlata

Reprezentacija Srbije u kik boksu (seniori i juniori), učestvovaće na prvenstvu Balkana u Sarajevu (BiH), od 22-24. juna 2018.

Seniorski reprezentativac iz KBK “Niš”, Novak Radulović, višestruki šampion Balkana, namerava da odbrani zlatnu medalju iz prethodnih godina.

“Osvajao sam Prvenstvo Balkana poslednje tri godine, od kada sam i prešao u seniore. U 2017. godini sam pored zlatne medalje osvojio i pehar za najboljeg borca na Balkanu, tako da se nadam još jednoj zlatnoj medalji”, ističe Novak Radulović, koji je ujedno i aktuelni Profesionalni šampion Balkana.

Juniorske reprezentativke iz KBK “Niš”: Neda Brkić, Natalija Savić i Sandra Savatić, u svom prvom učešću na Balkanskom šampionatu, nadaju se dobrom rezultatu, i osvajanju najsjajnijeg odličja.

“Srbija će u dosta jakom sastavu, iako ne kompletna, konkuruisati da ekipno osvoji pehar za najuspešniju reprezentaciju Balkana. Iako je reprezentacija dosta podmlađena, većini takmičara biće ovo dobra provera pred najjača takmičenja u ovoj godini: Svetsko prvenstvo za juniore u Italiji, i seniorsko Prvenstvo Evrope u Slovačkoj”, istakao je Srđan Radulović, trener reprezentacije Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com