Promo

KIDS Dental Center – Za zdrave zube i blistav osmeh od malih nogu (VIDEO)

Pravilan razvoj vilica, raspored i zdravlje zuba neophodno je pratiti kod dece od najranijih dana. Takođe, oralna higijena je nešto što bi trebalo da nauče još od malena, kako bi tokom života imali pravilne i blistavo bele zube.

Problem nepravilog rasporeda zuba i pojave karijesa nije samo estetski. Kod dece stvara problem sa žvakanjem, neretko i disanjem, ispravnim izgovaranjem glasova, a kvarni mlečni zubići utiču i na zdrav rast stalnih zuba.

KIDS DENTAL CENTER, je prvi privatni centar za dečiju stomatologiju na teritorij Niša i okoline i specijalistička ustanova kojoj je primarna briga o zdravlju zuba vaših mališana.

Visoko stručno i kvalifikovano osoblje, stomatolozi posebno osposobljeni za rad sa decom, vode brigu o oralnoj higijeni i zdralvju njihovih zubića za srećno i nasmejano detinjstvo.

Pored uspešnog rešavanja problema kvarova i karijesa u KIDS DENTAL CENTER stomatološkoj ordinaciji prilikom svakog pregleda prisutan je i specijalista ortodoncije, koji prati pravilan razvoj vilice i zuba i nepravilnosti koje se javljaju u određenim uzrastima.

Često nestašna i živahna, deca zahtevaju posebnu pažnju kada su u pitanju stomatolokši pregledi. Zbog toga KIDS DENTAL CENTER poseduje posebno opremljen enterijer, prilagođen najmlađim uzrastima. U čekaonici, ali i samoj ordinaciji, deca će pronaći razne stvari kako bi se animirala i, što je najbitnije, pobedila strah od zubara.

Od tabli za crtanje, slikovnica i bojanki, vreme će im proteći u igri i razonodi i uvek će se rado vraćati svom zubaru.

Posebnu pažnju KIDS DENTAL CENTER pridaje materijalima. Biraju se isključivo najkvalitetniji materijali za rad, osoblje se permanentno usavršava i prate se svi svetski trendovi u oblastima koje obuhvata dečija stomatologija.

Postoji i tim stručnih saradnika i specijalista koji se bave problematikom ostalih grana stomatologije, tako da je KIDS DENTAL CENTAR tu i za roditelje.

Jednom rečju, KIDS DENTAL CENTAR predstavlja, pod istim krovom, stomatološku ordinaciju koja vodi računa o zdravlju zuba čitave porodice!

KIDS DENTAL CENTER
Ulica 21. maj, 11a
065 2232690
FACEBOOK
INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com