Kultura

Karte za predstavu “The Party” u subotu i nedelju možete kupiti samo u City Cafe-u

Urnebesna komedija pod nazivom “The Party” zbog velikog interesovanja publike, ponovo je na repertoaru niškog Narodnog pozorišta u nedelju 13. maja. Početak predstave zakazan je za 20 časova, a organizatori najavljuju vrhunsku predstavu i smeh do suza.

Još malo karata je ostalo za ovu predstavu, a pošto je interesovanje veliko a Narodno pozorište za vikend ne radi, ulaznice možete kupiti u City Cafe-u u Parku Svetog Save.

“Radnja se odvija u jednom srpskom gradiću, u porodičnom domu zanimljivog bračnog para, Dragana i Ane. Zabuna, prevara, zataškivanja, podmićivanja samo su neki od elemenata suludog haosa koji se odvija jednog nezaboravnog vikenda. Na „tajnoj večeri“, organizovanoj samo za ljubavnike, ispostaviće se da će, zahvaljujući neželjenim gostima, dogoditi i otkriti još mnogo toga”, objašnjavaju organizatori šta je to što je publiku nasmejalo do suza.

Interesantni i luckasti likovi, poremećeni planovi, male i blesave gadosti, zapleti ljubavnih afera garantuju veče smeha, zabave i opuštenosti.

Komad je odrađen u režiji mladog niškog reditelja Marka Đurića, a glume Aleksandar Marinković, Jasminka Hodžić, Dušan Matejić, Tanja Krčmarik i Jelena Orlović. Kao specijalni gost u ovoj predstavi pojavljuje se Milan Strongman Jovanović.

Muzika za predstavu delo je Olivera Katića.

Proverite šta je to nasmejalo naše sugrađane.

Cena karte je 500 dinara.

Sve informacije na telefon: 063/490 460

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com