DruštvoPromo

Kafanska ili klubska atmosfera za Novu godinu?

Doček Nove godine uvek donosi uzbuđenje, bez obzira da li se proslavlja sa najbližima u domu ili u nekom ekskluzivnom lokalu. Ipak, kafane i klubovi su najpopularniji i najpoželjnije mesto za doček u zavisnosti od godina i afiniteta.

Domaća atmosfera – kafanska

Zašto su nam kafane privlačne? U njima se osećamo najopuštenije u odnosu na sve druge ugostiteljske objekte jer one imaju onaj mali dašak tradicije u enterijeru i atmosferi, pa se osećamo prihvaćeno i kada nismo sto posto u elementu i savršeno sređeni. Kafana je mesto, takođe, i za loše emocije, one koje se inače sakrivaju od drugih, u kafani izlaze uz piće i muziku mnogo lakše, a i okruženje ih daleko lakše prihvata. Zato se često u šali može čuti da su kafane naše „sigurne kuće“ i to nema veze sa polom.

Za većinu ljudi, bez obzira na muziku koju slušaju, kafane su neodoljive. Sa tim se slažu i svi stranci koji ih posete. Kafanska muzika ima posebnu moć da ogoli dušu, rasplače i pruži utehu. Ona otvara i najintrovertnije osobe, omekša i najtvrđa srca.

Doček Nove godine Beograd će proslaviti dobrim delom po kafanama. Kao i svake godine, i ove nas čekaju brojni nastupi muzičkih zvezda narodne muzike i popularnih orkestara. Zato unapred razmislite koja kafana će biti mesto vašeg provoda za doček koji sledi i na vreme rezervišite sto.

Eminentni klubovi i njihova scena

Klubovi su, za razliku od kafana, atraktivniji za mlađu populaciju koja prati svetske muzičke trendove. Uglavnom su vrlo moderni, prostrani i imaju interesantan muzički program, pretežno sastavljen od strane i elektronske muzike. Najčešće imaju svoje stalne goste koji se znaju među sobom, što atmosferu čini prisnom i posebnom.

Klubovi su znatno veći od prosečnih kafana jer obično primaju od 300 do 1000 gostiju, što ostavlja poseban utisak. Odlična atmosfera se duguje ljubaznim i vrlo snalažljivim konobarima jer ne može svako da radi u popularnom klubu. To moraju biti posebno visprene osobe koje sa osmehom rešavaju sve eventualne probleme i koje naravno vole taj posao.

Doček Nove godine po klubovima je posebno atraktivan. Sprema se sjajan muzički program, ali i druga iznenađenja, što možete pratiti na za to specijalizovanom sajtu beogradnocu.com. Za najatraktivnije novogodišnje dočeke po klubovima morate rezervisati sto bar nedelju dana unapred, naročito ako se radi o većem društvu.

Definitivno doček Nove godine Beograd rado slavi po klubovima godinama unazad, pa će tako biti i ove godine.

Jedan poseban doček Nove godine

Sve Nove godine liče jedna na drugu, a razlikujemo ustvari samo društvo sa kojim smo bili na dočeku i emocije koje smo tom prilikom delili. Ipak, iako znamo da nema mnogo šta novo da se desi tokom „najluđe“ noći, priželjkujemo nezaboravan provod koji će biti bolji od svih prethodnih. Bilo da ste poklonik narodne muzike i domaće atmosfere ili pristalica elektronske muzike, najbolji provod će biti sa vama dragim ljudima i u odabranom lokalu za koji ste na vreme rezervisali mesta.

Novu godinu možete dočekati i na Trgu Nikole Pašića koji organizuje tradicionalno grad Beograd uz nastup muzičkih zvezda, trubače i vatromet. Pored toga, poseban program se priprema i za najmlađe sugrađene koji u danima pre i posle Nove godine na otvorenim punktovima širom grada. Radi se o promocijama, radionicama, predstavama, nastupima dečijih horova i plesnih školi.

Nova godina je vreme kada treba svako da sebi pokloni dobro raspoloženje i odušak, zato odložite rešavanje većih problema i uživajte u kolektivnom resetu zvanom najluđa noć.

FACEBOOK + INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com