Sport

Kad poraz od Radničkog zaboli: Ovako su pojedinci iskazali nezadovoljstvo (FOTO)

Fudbaleri Radničkog doneli su veliku radost Meraklijama proteklog vikenda, pobedivši šampionsku ekipu Partizana u odloženom meču 25. kola Superlige (1:0). Njihov “mlađi brat” KMF Radnički naljutio je rivale iz Majdanpeka postavivši konačan rezultat samo 8 sekundi pre kraja meča (5:6). Ono što se dešavalo u “trećem poluvremenu” najbolje pokazuje koliko poraz od Radničkog ume da zaboli.

Po okončanju susreta između Radničkog i Partizana došlo je do rasparve gostiju sa arbitrima, kada su fudbaler crno-belih Marko Janković i pomoćni trener Andrija Delibašić napali sudijsku trojku, pre svih prvog pomoćnika Zorana Širokog,  Miloša Miškeljina, prilikom čega je došlo i do fizičkog kontakta.

Foto: Hotsport

Na osnovu izjave delegata meča Časlava Lukića podneta je prijava protiv Jankovića i Delibašića.

Inače fudbaleri Partizana su još pre početka meča počeli da vrše pritisak na domaćina, tako što su pojedinim nacionalnim medijima dostavili navodni snimak iz “horor svlačionice” što je klub sa Čaira ubrzo demantovao novim video materijalom.

Sa druge strane, član Sportskog društva Radnički, klub malog fudbala koji bije bitke u Trećoj futsal ligi istok, doživeo je neprijatnost na svom gostovanju u Majdanpeku, u okviru 10. kola ovog ranga takmičenja.

Naime, vodila se poprilično ujednačena borba u prvoj deonici igre, pa je ona druga trebalo da odluči eventualnog pobednika. Domaći su nakon preokreta došli do vođstva od 5:3 a potom su Meraklije pokazale svoj prepoznatljivi karakter i svojom voljom i požrtvovanošću na terenu, u potpunosti preokrenule utakmicu u svoju korist.

Osam sekundi pre kraja, pri rezultatu 5:5, postignut je poslednji gol koji je odlučio pobednika. Radnički je slavio sa 6:5!

Ovaj poraz zaboleo je pojedine domaće navijače pa su odlučili da krenu u osvetu. Krenuli su igrači Radničkog ka kombiju, a tamo su ih sačekale ispuštene gume. Prizor kakav sigurno niko nije očekivao, pa ni sami domaćini koji su brzo reagovali i odužili se Nišlijama za pretrpljenu neprijatnost. Ugostili su ih u jednom od loklanih objekata a potom pomogli da se kombi osposobi i poželeli srećan put boljem rivalu.

Možda ovo nisu najbolji načini da se iskaže nezadovoljstvo, jer je teren mesto gde se pokazuje “sila”, ali sigurno jeste najbolji pokazatelj kako poraz od moćnog Radničkog ume da zaboli.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com